FAQ

Vad är det här?

Det är en liberal blogg om politik. Fokus kommer att ligga på ekonomi, miljö, och saker som får mig att bli en bitter gubbe och därmed inspirerar mig till att skriva. Eftersom jag alltid legat lite efter kommer jag inte vara först på bollen hela tiden. Däremot kommer jag komma lunkandes i min egen takt när media sedan länge vandrat vidare, och försöka skruva den i någon intressant riktning som antagligen inte är mot krysset. (Jag ska också försöka hålla sportmetaforerna till ett minimum i fortsättningen.)

Varför heter bloggen som den gör?

Inspirationskällan till namnet är Johan Lundbergs ”Ljusets fiender”, där han i inledningen berättar om sin tid som 15-årig kommunist.

För närmare förklaring av vad ett falsk medvetande är – det vill säga det som du kommer få av att läsa denna blogg – kan jag rekommendera Wikipedia. Precis som chokladproducenter informerar allergiker om att deras produkter kan innehålla spår av nötter tycker jag att det är viktigt att även (des)informationsproducenter har tydliga produktdeklarationer så att läsare i riskgrupper blir varnade.

Vem är du? Är du bara en random snubbe som skriver en blogg?

Ja.

Kan man kontakta dig?

Ja. Skriv en kommentar, Twittra, eller skicka ett mail till info@detfalskamedvetandet.se. Funderingar, lästips, motargument, ämnesförslag, okvädesord (speciellt om de är på vers) med mera mottages gärna.

Beatles eller Stones?

Beatles, mellan 1967 och 1970. Det vill säga den period som motsvaras av den blåa samlingsskivan.

Folkpartiet eller Centerpartiet?

Jag är fortfarande bitter över att den spirande romansen mellan Torbjörn Fälldin och Gunnar Helén dog.

Kirk eller Picard?

Janeway.

OP, Hallands eller Bäska?

Bäska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>